ARGUIÑANO, KARLOS
Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimo - ni de la seva experiéncia i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que l'han portat a convertir-se en el cuiner de referéncia de milions de llars: una cura i un amor únics per la matéria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou ámplia per fer contents tots els paladars en totes les ocasions. Arrós caldós amb tempura de borratja, canonets de pastís de peix, Bloody Mary amb escopinyes o crema de carbassa amb escamarlans i bacó. Recep - tes d'elaboració própia, per gaudir-ne en família o amb amics, de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina. «Durant la meva vida he cuinat tot tipus de productes, peró el que no m'ha faltat mai és amor. Us asseguro que sense ell és impossible fer bona cuina». KARLOS ARGUIÑANO